Strawberry time
It's Strawberry time!

Strawberry Fields is die plaats waar je je volop in je kracht voelt; waar je weet waarvoor je staat, waar je doet waarin je goed bent en vanuit een rijke zelfkennis je verder ontplooit. Strawberry Fields symboliseren de ongelooflijke krachtige, interne mogelijkheden om je doelen te bereiken en je beste plek te vinden. Maar hoe geraak je daar?

Look at the map

Training

Wanneer je deze boot neemt, ga je je focussen op dat, wat maakt dat je écht in je kracht komt te staan. Dat is enorm verrijkend, zeker als je in een woelige zee vaart en vooruit wil komen! Deze basisfilosofie, samen met een sterke zelfkennis én kennis van de ander, ligt aan de grondslag van al onze trainingen en workshops.

Meer weten

Coaching

Alleen varen in de richting die je uit wil, is niet altijd eenvoudig. Als je een bemanningslid aan boord neemt, kan hij het kompas vasthouden terwijl jij stuurt! Wil je een individuele aanpak, op maat voor jou, neem dan deze boot. Je kan dan vanuit je eigen mogelijkheden antwoorden vinden en voelen vanwaaruit de wind waait.

Meer weten

Facilitation

Als je als team samen wil varen, zijn er een aantal spelregels nodig. Is er een proces of project als team dat je wil omkaderen, structureren of ondersteunen om een bepaald doel te behalen? Neem dan de facilitation boot naar jouw bestemming. Onze Solution Focus aanpak brengt snel resultaat en geeft energie.

Meer weten

Bestemming Strawberry Island !

Strawberry Island

Focus op sterke punten

Het parcours dat we je aanbieden op Strawberry Island zorgt ervoor dat je nieuwe plaatsen ontdekt en er telkens sterker uitkomt, met méér inzicht in jezelf en de ander. Je raakt aan de kern van je diepste drijfveren, je talenten en je kwaliteiten.

Meer weten

Waarom sterke punten?

Als je je meer in je kracht voelt staan, heb je meer energie, krijg je meer helderheid in je vragen, krijg je natuurlijk ook betere resultaten, veel voldoening en vooral zin om nog verder te gaan.

Meer weten

Wat deelnemers zeggen

"Deze aanpak bracht vele dingen aan het licht, dingen die ik helemaal niet wist en anderzijds ook zaken waarvan ik me heel bewust ben. De ontdekking van dit model én wat het me over mezelf leerde, heeft me echt diep geraakt".

Meer weten