Voor wie ?

Welke Strawberry Fields aanpak past het best bij jouw vraag ?

 • We kunnen samen zoeken naar een oplossing op maat.
 • Of je maakt je keuze uit de lijst van "open trainingen".


Organisations

Teams & Organisaties

Je bent een bedrijf of een organisatie en wil investeren in de ontwikkeling van zijn medewerkers en/of teams ?

Strawberry Fields biedt een oplossing voor volgende vragen en behoeften:
 • Self-empowerment
 • Leadership
 • Engagement
 • Teambuilding
 • Collective Intelligence
 • Wellness & Selfness
Start-ups

Start-ups & Freelancers

Je bent in transitiefase en/of wil graag je eigen project lanceren?

Strawberry Fields is in het bijzonder geschikt om:
 • De balans op te maken van je mogelijkheden.
 • Jouw "USP" (unique selling proposal) te bepalen.
 • Jouw persoonlijk merk neer te zetten.
 • Een communicatiestrategie (en de inhoud ervan) te bepalen.
Parents & Enseignants

Ouders & Leerkrachten

Je bent leerkracht, opvoeder of ouder en bent op zoek naar een nieuw model of een handige methode die je ondersteunt in deze rol?

Strawberry Fields is in het bijzonder geschikt om:
 • Een referentiemodel aan te reiken dat de interacties met leerlingen en kinderen vergemakkelijkt.
 • Te leren je eigen energie en die van je leerlingen/kinderen beter te beheren.
Etudiants & Adolescents

Studenten & Tieners

Je bent scholier of student en wil alle kansen hebben om een toekomst op te bouwen die bij je past?

Strawberry Fields is in het bijzonder geschikt om:
 • Je te oriënteren qua studierichting of beroepskeuze (14+)
 • Je potentieel te evalueren en ontwikkelen
 • Je zelfvertrouwen te versterken
 • Al spelend te leren (ons aanbod "vakantiekampen")
Start-ups

Koppels & Families

Je wil een nieuwe partnerrelatie starten of bestaande relaties een boost geven?

Strawberry Fields is in het bijzonder geschikt om:
 • Beter jouw manier van functioneren te begrijpen, die van je partner en andere gezinsleden.
 • Uitzoeken wat aan de basis ligt van een bloeiende relatie in balans.
 • Anticiperen en beter omgaan met conflicten.

Enkele thema's

Engagement

Geëngageerd zijn, betekent je met hart en ziel inzetten voor je doelen. Logisch dat daar je persoonlijke resultaten en ook die van je team en je organisatie wel bij varen. Het zorgt bovendien ook vooral voor veel meer energie en plezier op de werkvloer.

En laat dat nu net een fundamentele shift zijn die we meer en meer merken: salaris blijft belangrijk maar hoe werknemers zich blijvend inzetten heeft veel meer te maken met niet-materiële dingen.

Ontdek onze tools

Teambuilding

Teambuilding is nuttig wanneer je als team sterker wil staan, dezelfde richting wil uitkijken, een betere communicatie wenst en vooral elkaar beter wil leren kennen en begrijpen. Door een goede motivatie kan het rendement van een team immers met meer dan 50 procent toenemen. Maar hoe smeed je van een groep individuen een hecht team?

De teambuildings die Strawberry Fields aanbiedt, zijn gericht op het exploreren en ervaren van de verschillen en het potentieel van elkaar om als team een bepaald doel te bereiken We gebruiken daarvoor verschillende tools, zoals Five Talents, MBTI of Enneagram.

Wil je de teamspirit binnen je team vergroten door meer aandacht en begrip voor elkaars unieke kant? Ben je op zoek naar creatieve oefeningen die zorgen voor plezier en een blijvend effect? Dan ben je hier aan het goede adres.

Ontdek onze tools

Business Coaching

Business coaching is het begeleiden van een veranderingsproces op een beslissingsproces. Het kan gaan om een vraag rond competenties, een voorbereiding voor een "career move" of een promotie. Elk traject start met een duidellijk doel.

Ontdek onze tools

Career Coaching

Career Coaching is het proces waarbij je aan de hand van vragen zoals "Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?" inzicht krijgt in de verschillende mogelijkheden die je op dit moment in je loopbaan hebt. Aan de hand van concrete oefeningen wordt duidelijk wat voor jou echt belangrijk is, welke omgeving jou het meest energie geeft en wat jouw sterktes zijn en diepste drijfveren. We gaan samen op zoek naar de plaats waar jij het meest tot je recht komt. Al onze coaches zijn internationaal gecertificeerd. (ICF)

Ontdek onze tools

Life Coaching

Misschien wil je een nieuwe weg inslagen en zit je nog met heel wat twijfels en vragen? Misschien wil je graag een aantal mogelijkheden op een rij zetten om een bepaalde beslissing te nemen? Of het nu gaat over dromen of objectieven, in eender welke situatie kom je vroeg of laat wel eens in woelige waters terecht. Dat betekent dat je leven volop in transitie is. En dat je beslist hebt om je leven in die richting aan te sturen die jij wil.

Life Coaching helpt jou te ontdekken wat het belangrijkste is voor jou. In functie van jouw vraag en jouw voorkeuren gaan we aan de slag met verschillende benaderingen zodat jij als kapitein op je schip, in volle vertrouwen achter het stuur gaat staan en verder vaart. Al onze coaches zijn internationaal gecertificeerd. (ICF)

Ontdek onze tools

 

Leadership

Leadership is een cruciale management vaardigheid, het gaat over hoe je een team motiveert om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Het kennen van je eigen drijfveren en talenten is daarbij zeer nuttig en het is nog krachtigere als je ook inzicht hebt in de drijfveren en talenten van je teamleden. Dan kan je echt ten volle het potentieel gaan inzetten en benutten wat jou als team een geweldige boost geeft op alle vlakken, naar energie en resultaten toe.

Het is immers pas wanneer je je rol als gids, gebaseerd op je eigen diepste drijfveren en overtuigingen begrijpt, dat je kan evolueren van manager naar leider. Eender welk team of groep is tenslotte op zoek naar iemand die ze kunnen vertrouwen en werkt voor het hogere doel, voor hen en de organisatie. Ze zoeken iemand die ze niet moeten maar willen volgen.

Ontdek onze tools

Self-empowerment

Self-empowerment betekent "bekrachtiging van jezelf". Hoe vaak geef je je kracht niet weg aan iets of iemand buiten jezelf, hoor je je eigen stem niet meer en heb je geen voeling meer met je innerlijke kern? Self-empowerment is een proces van het steeds meer bewust zijn van wie je eigenlijk bent.

Dit zelfbewustzijn begint met het besef dat je je wereld van binnenuit, vanuit jezelf, creëert. Het gaat over groeien in bewustzijn, meer en meer beseffen hoe jij en de wereld eigenlijk in elkaar zitten. Inzicht in je diepste drijfveren, weten wat jouw handelen drijft, is daarbij cruciaal. Strawberry Fields zet The positive Ennegram, MBTI en Five Talents in om jou hier op een krachtige en snelle manier inzicht in te geven.

Ontdek onze tools

Collective intelligence

Vele mensen zijn het erover eens dat we op andere en nieuwe manieren gaan samenwerken binnen organisaties. Er gaan heel wat stemmen op die graag zeggen dat nieuwe technologieën de manier waarop we communiceren blijvend zal impacteren. En ook de manier waarop we onze kennis zullen delen. De menselijke factor hierin krijgt in de praktijk en implementatie vaak nog (te) weinig aandacht.

De informatie die een team van elkaar heeft, blijft meestal erg beperkt. Tenzij je het volledige potentieel van elk teamlid in kaart brengt: zijn competenties, natuurlijke talenten, zijn passies, waarden en diepste drijfveren.

Dat is nu net het grote voordeel van Strawberry Fields: duidelijk zichtbaar maken welke unieke toegevoegde waarde elk individu kan brengen voor het team. Als er dan snel een nieuw projectteam dient samengesteld te worden, kunnen de rollen en verantwoordelijkheden op een optimale manier voor alle partijen bepaald worden!

Ontdek onze tools

Wellness & Selfness

Welzijn en zorgen voor jezelf is niet meer er even tussenuit gaan en je laten masseren. Het gaat veel verder: we willen ontspannen én kennis en ervaring opdoen. We willen het maximale uit onze vakantietijd halen om de kwaliteit van ons dagelijks leven een niveau hoger te tillen. Strawberry Fields heeft een unieke concept uitgewerkt op Kreta op een verfrissende manier rond dit doel te werken. Maak van je vakantie een blijvende ervaring.

Ontdek onze tools

Contacteer ons