Word lid van Strawberry Club

Omdat we vaak horen dat deelnemers elkaar graag nog eens terugzien. Omdat deelnemers ons vertellen dat ze af en toe wat opfrissing of ondersteuning kunnen gebruiken. Omdat deelnemers graag ervaringen uitwisselen en zo enorm veel leren van elkaar.
Iedereen die een training met ons volgde of coachingstraject aflegde. En natuurlijk iedereen die op reis ging naar Strawberry Island en Strawberry Fields bezocht heeft.
In functie van de noden bieden we verschillende formules aan waar uitwisseling en interactie centraal staan. Dat kan gaan van een avond tot een dagactiviteit, of zelfs een weekend. Altijd voorzien van een flinke portie creativiteit.

Programma

In de reëele wereld

  • Strawberry café rond een bepaalde topic.
  • Intervisie moment: Op een gestructureerde, omkaderde manier kunnen deelnemers hun ervaringen delen en leren in team.
  • Enneagram pannels: Aan de hand van vragen komen alle Enneagram types aan het woord. Doel is op die manier de fijne nuances tussen de verschillende types aan te voelen en zich zo dit rijke Enneagram model meester maken.
  • Try out: Soms hebben deelnemers nood aan een "dry run" van een igen nieuw concept of willen ze graag in beperkte en vertrouwde kring een leerervaring delen. Dit soort vaak unieke en creatieve momenten willen we je niet ontzeggen. Aan minimale prijs kunnen liefhebbers hier hun hartje op halen.

Online

Om alle informatie gemakkelijk te delen nodigen we je graag uit om lid te worden van het sociaal netwerk van Strawberry Club.
  • Zo blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van alle Strawberry club activiteiten en kan je je hier ook voor inschrijven.
  • Klik op de link hieronder en vertel ons welke activiteit jou het meest interesseert.

Zich inschrijven

 

Strawberry regards, Benoit