Let's go to Strawberry Island

Volop in je kracht staan en je volledig bewust zijn van wie je bent

Het parcours dat we je aanbieden op Strawberry Island zorgt ervoor dat je nieuwe plaatsen ontdekt en er telkens sterker uitkomt met méér inzicht in jezelf en de ander. Als je je meer in je kracht voelt staan, heb je meer energie, krijg je meer helderheid in je vragen, krijg je natuurlijk ook betere resultaten, veel voldoening en vooral zin om nog verder te gaan.

Wanneer staan we echt in onze kracht?

  • Als je voelt dat je op je werk je aangeboren talenten én innerlijke kwaliteiten kan inzetten. Kortom: als je dat kan doen waar je eigenlijk van nature goed in bent.
  • Als je gedreven wordt door je innerlijke drijfveren in de verschillende rollen die je hebt.
  • Als je iets kan doen dat voor jou echt belangrijk is, zinvol en waardevol en niet alleen gericht is op "winst".

Hoe meer in je kracht te staan?

Het is een boeiend proces dat kan starten met training, coaching of facilitatie of een combinatie van deze elementen. Een proces dat het idee van "self-empowerment" kan overstijgen en tot nieuwe vormen van samenwerking kan leiden.
Inspirerende leiders kennen en gebruiken de juiste tools en weten hoe ze dit proces moeten begeleiden. Dit leidt meteen tot knappe resultaten en heeft ook een effect op lange termijn. Als we onze interne mogelijkheden willen ontwikkelen, moeten we rekening houden met elk element:


Waar je begint en hoever je gaat hangt af van jou of je team.
Let's talk about it