Happy at work - Career Coaching

Strawberry Fields
Op zoek naar jouw beste werkplek? Naar jouw plek in de Strawberry Fields?

Strawberry Fields?

Jawel! De Strawberry Fields staan symbool voor jouw volle potentieel waarvan een stuk nog onaangeroerd is. Hoog tijd om te ontdekken hoe jij op volle kracht kan vliegen en met plezier naar je werk gaat!

Hoe kom ik daar?

Een persoonlijke begeleiding op maat met een gefundeerde en wetenschappelijke aanpak die jou een helder antwoord biedt op twee essentiële vragen:
  • Wat drijft me? Waarvoor sta ik op? Waarvan gaat mijn hart sneller kloppen?
  • Waar ben ik goed in? Hoe kan ik mijn doelen bereiken aan de hand van alles wat ik in me heb?

Voordelen

Aan de hand van concrete oefeningen wordt duidelijk wat voor jou echt belangrijk is, welke omgeving jou het meest energie geeft en wat jouw sterktes zijn en diepste drijfveren. We gaan samen op zoek naar de plaats waar jij het meest tot je recht komt.

  • Welzijn en zorgen voor jezelf is niet meer er even tussenuit gaan en je laten masseren. Het gaat veel verder: we willen ontspannen én kennis en ervaring opdoen.
  • Om de kwaliteit van ons dagelijks leven een niveau hoger te tillen, hebben wij een unieke concept uitgewerkt op een verfrissende manier rond dit doel te werken.

Contacteer ons

Getuigenissen

"Dankzij deze coaching heb ik ontdekt wat me drijft, mijn talenten, mijn belangrijkste waarden. Alles samen heeft dit geleid tot een nieuw professioneel project. Ik heb terug meer vertrouwen in mezelf en mijn competenties. Ik ben veel meer geconnecteerd met wie ik ben, ik luister naar mezelf, observeer mezelf en krijg veel positieve reacties van mijn gesprekspartners".
- Olivia

"Ik zat in een heel stresserende periode op het werk. Ik dacht dat ik goed bezig was maar begon daaraan te twijfelen. Op een bepaald moment zag ik het niet meer zitten. Bij het woord "werk" begon ik te wenen. Ik vroeg me af hoe loopbaanbegeleiding me kon helpen. Ik had direct een "click", mezelf beter leren kennen, mijn talenten kennen, dat sprak me aan.
Ik voel me nu sterker. Intussen ben ik terug aan het werk en voel me nu meer gewapend. Het heeft me geholpen bewuster te zijn van keuzes in het dagelijkse leven. Ik sta daar nu meer bij stil".

- Anja