Happy at work?

Strawberry Fields
Op zoek naar jouw beste werkplek? Naar jouw plek in de Strawberry Fields?

Strawberry Fields?

Jawel! De Strawberry Fields staan symbool voor jouw volle potentieel waarvan een stuk nog onaangeroerd is. Hoog tijd om te ontdekken hoe jij op volle kracht kan vliegen en met plezier naar je werk gaat!

Hoe kom ik daar?

Een persoonlijke begeleiding op maat met een gefundeerde en wetenschappelijke aanpak die jou een helder antwoord biedt op twee essentiƫle vragen:
  • Wat drijft me? Waarvoor sta ik op? Waarvan gaat mijn hart sneller kloppen?
  • Waar ben ik goed in? Hoe kan ik mijn doelen bereiken aan de hand van alles wat ik in me heb?

In de praktijk

Hoeveel kost dit? Dankzij de VDAB-loopbaancheque betaal je slechts 10 euro per uur coaching. Je hebt recht op 8 uur coaching.Wat zijn de voorwaarden?

  • Je woont in Vlaanderen of in het Brussels gewest.
  • Je bent aan het werk (als werknemer of zelfstandige)
    gedurende 1 jaar.
  • Je kreeg geen loopbaanbegeleiding de voorbije 6 jaar.

Contacteer ons

Getuigenissen

"Dankzij deze coaching heb ik ontdekt wat me drijft, mijn talenten, mijn belangrijkste waarden. Alles samen heeft dit geleid tot een nieuw professioneel project. Ik heb terug meer vertrouwen in mezelf en mijn competenties. Ik ben veel meer geconnecteerd met wie ik ben, ik luister naar mezelf, observeer mezelf en krijg veel positieve reacties van mijn gesprekspartners".
- Olivia

"Ik zat in een heel stresserende periode op het werk. Ik dacht dat ik goed bezig was maar begon daaraan te twijfelen. Op een bepaald moment zag ik het niet meer zitten. Bij het woord "werk" begon ik te wenen. Ik vroeg me af hoe loopbaanbegeleiding me kon helpen. Ik had direct een "click", mezelf beter leren kennen, mijn talenten kennen, dat sprak me aan.
Ik voel me nu sterker. Intussen ben ik terug aan het werk en voel me nu meer gewapend. Het heeft me geholpen bewuster te zijn van keuzes in het dagelijkse leven. Ik sta daar nu meer bij stil".

- Anja