Wie zijn we?

Iris Heijlen

Meer dan 15 jaar ervaring in Human Resources .
Werktalen: NL, FR, EN, DE.
 • Certified Coach (ICF, PCC).
 • HR Consultant/Trainer (Recruitment, Career Coaching, Performance, Competency, Change Management).
 • Certified Enneagram (HPEI), Certified MBTI, Master NLP.
 • Psychotherapist Solution Focus (Korzybski Instituut).
 • Licentiaat vertaler-tolk (Universiteit Antwerpen).

Benoit de Bellefroid

Meer dan 25 jaar ervaring in Communicatie.
Werktalen: FR, EN.
 • Personal Branding Strategist (Certified REACH CC).
 • Interactive Communication Consultant/Trainer (Social media, Copywriting, Web & Video Production).
 • Certified Enneagram (HPEI), Certified Corporate Meditation (CEL).
 • Master in Communication (ULB).

Samen Sterker

Iris

Energiek, enthousiast type dat er voluit voor gaat! Iris houdt van actie, weet al gauw wat ze wil en houdt ervan om haar ideeën zo snel mogelijk naar de praktijk te vertalen. Haar enthousiasme werkt vaak aanstekelijk, ze houdt van uitdagingen en wil de dingen vooruit doen gaan.

Talenten

 • Learner - Krijgt energie door te leren en houdt ervan een soort katalysator te zijn voor veranderingen om persoonlijke "leer-mijlpalen" te creëren.
 • Strategic - Weet dat niks zomaar gebeurt, elk signaal, woord, intonatie heeft een betekenis. Heeft vertrouwen in haar intuïtie, bekijkt de standpunten van anderen terwijl ze haar einddoel voor ogen houdt.
 • Activator - Voelt dat alleen actie de dingen in beweging kan krijgen en naar resultaten leidt. Krijgt energie en blijft alert terwijl ze de volgende stap zet. Groeit door te leren uit echte ervaringen.
 • Achiever - Kan lang blijven doorgaan, aangewakkerd door een innerlijk brandend vuur. Elke dag start voor haar eigenlijk vanaf 0, omdat wat voor haar ligt zo oneindig veel interessanter is, dan wat achter haar ligt.
 • Command - Zodra het objectief is vastgelegd voelt ze zich rusteloos totdat iedereen gealigneerd is, ze wil dat de dingen duidelijk zijn en daagt iedereen uit om duidelijk en eerlijk te zijn.

 

Biografie

Met meer dan 15 jaar HR-ervaring is Iris een coach & trainer die gebruik maakt van krachtige tools uit verschillende domeinen.

Al heel vroeg weet ze wat ze echt wil: mensen helemaal doorgronden, om van daaruit de wereld beter te begrijpen. Niets ter wereld kan er meer fantastisch en intrigerend kan zijn!

Welk actieterrein kon ze beter dromen dan de HR-wereld in te duiken? Complex genoeg om 15 jaar mee zoet te zijn, doorzwom zij de meeste HR -domeinen om (als HR Specialist, Generalist, Manager en Teamleader) alles zèlf aan den lijve te ontdekken en te ervaren. Werken in Selectie en Recrutering, Training en Development en Business Partnership gaven haar een ruime kijk op het bedrijfsleven, zijn doelstellingen en de mogelijkheid enorm veel te leren in dagelijkse interacties met teamleden, peers, managers en directors. En te kijken naar wat werkt, en wat niet.

Ze heeft veel kunnen opsteken in boeiende projecten op het vlak van Organisatieverandering, Competentie Management, Performance Management, Cultural Change en Career Coaching (BELGACOM, PROXIMUS). Daarnaast blijft zij voortdurend bijstuderen (HR-management, Master NLP, Solution Focused Management en Brief Psychotherapy, MBTI, Coachen met NLP, Enneagram) met één doel: exploreren welke nieuwe tools en methodes ingezet kunnen worden om mensen te helpen hun doelen te bereiken en daar een sprankelend avontuur van te maken.

In 2009 start ze haar eigen trainings-en coachingsbedrijf op (GREEN MOUNTAIN), werkt met hart en ziel als freelance Trainer, Coach en HR-consultant in verschillende bedrijven en in haar praktijk thuis en mag stille getuige zijn van prachtige veranderingen. Ze is ook mama van drie kleine, even enthousiaste en energieke kindjes die haar elke dag demonstreren wat voor een oneindig potentieel er bij ieder van ons aanwezig is. Als er maar genoeg licht, water en warmte is.

 

Benoit

Benoit is in eerste instantie eerder een mentaal en "denktype". Hij is eerder objectief dan subjectief, eerder mentaal dan emotioneel, eerder geneigd te analyseren dan tot actie over te gaan. Hij heeft een enorme wil om de dingen te begrijpen en ze hanteerbaar en verstaanbaar te maken voor de anderen.

Talenten

 • Connectedness - Aandachtig voor de noden van de ander en tolerant. Overtuigd van de gelijkenisssen die bestaan tussen alle mensen, banden weven tussen mensen van verschillende culturen. Gevoelig voor de dingen die niet zichtbaar zijn, anderen aanmoedigen door hen te tonen dat ons leven een betekenis heeft.
 • Input - Nieuwsgierig zijn en veel verzamelen (informatie, woorden, feiten, boeken, citaten…). Voor een massa dingen interesse hebben, de wereld boeiend vinden door zijn diversiteit en zijn eindeloze complexiteit.
 • Learner - Graag leren. Gestimuleerd worden door het denkproces zelf, om vanuit onwetendheid, competent te worden. Zin om inspanningen te leveren om, om dat wat men geleerd heeft, om te zetten in de praktijk of te gebruiken.
 • Ideation - Gefascineerd zijn door ideeën en concepten. Het fantastisch vinden om onder de complexe oppervlakte, een eenvoudig concept te ontdekken, dat het mogelijk maakt om het waarom der dingen uit te leggen. Er plezier in vinden om de wereld om te draaien en op een andere, onthullende manier te tonen.
 • Intellection - Graag nadenken, de hersenen aan het werk zetten. Ook graag momenten hebben om rustig te kunnen dromen, na te kunnen denken, en naar binnen te kijken.

 

Biografie

Sinds 1987 is Benoit communicatie-expert en sinds een kwarteeuw onderzoekt hij "de mens en zijn potentieel".

Hij werkt zowel in Frankrijk als in België als PR Consultant (BABEL P.R.), Marketing manager en Trainer in de wereld van educatieve publicaties (ENCYCLOPAEDIA BRITANNICA) en als Sales Manager en Produktie & Publicatie Manager in het domein van interactieve communicatie (PUBLICIS, 24/7 MEDIA, ADVERTSTREAM, EMAKINA). Hij beheert grote projecten waarvoor hij vaak nieuwe oplossingen dient te zoeken.

Tegelijk ontwikkelt hij een brede ervaring in onderzoek en onderwijs rond "persoonlijke ontwikkeling" (THEATER, MEDITATIE, ENNEAGRAM).

Vandaag zet hij zich vooral in om personen, die hun talenten willen (doen) kennen om een beroepsactiviteit te ontwikkelen die coherent is met wat ze zijn en wat ze doen. Sinds 2009 is hij gecertificeerd in Personal Branding door de Amerikaanse marktleider (REACH CC) en lanceert in België zijn typisch concept en coachingsproces (BDB BRANDING). Als fiere vader van drie grote kinderen voelt hij zich ook nauw betrokken door de nieuwe generatie die zijn weg tracht te vinden.

Contacteer ons